info@forstavillan.se         040-10 71 70         Östergatan 27, 211 25 Malmö Kundinloggning

Varför 1:a Villan?

Första Villan byggs i hög kvalitet och innehåller kvalitetsmaterial som vi helt och hållet ställer oss bakom.

Bästa isolering och god värmeekonomi med bland annat frånluftsvärmepump som ger varmvatten och värme till det vattenburna golvärmesystemet samtidigt som det ger ett utmärkt inneklimat.
Kök, badrum och klädvårdsutrustning från välkända IKEA och IFÖ samt hushållsmaskiner från Siemens ger en hög utrustningsnivå. Naturligtvis är väggarna målade och innertaken är släta och vitmålade. Badrummen är helkaklade och husen byggs på totalentreprenad. Detta är vad vi kallar hög standard precis som det ska vara i ett hus från Första Villan serien.

Materialbeskrivningen är noggrant genomgången för att finna besparingar som inte fråntar huset dess grundläggande kvalitet. Notera att vi inte tagit från er möjligheten att att påverka husets slutliga utseende genom att göra personliga materialval, såväl inne som ute. Husets individuella intryck kan också förstärkas genom att välja olika arkitektoniskt utseende, modern eller klassisk som var och en kan kombineras med individuella val av fasadmaterial, puts, tegel eller träpanel. Valet är helt och håller Ert, precis som det ska vara när man köper ett nytt hus.

Är ni på jakt efter nytt hus där ni får mest för pengarna så är Första Villan det självklara valet för er.
 
 

sida3
sida3
sida3
sida3
sida3
sida3
sida3
sida3
sida3
sida3
sida3
sida3
sida3
sida3
sida3
sida3
sida3
sida3
sida3
sida3
sida3
sida3
sida3
sida3

Beställ vår katalog