info@forstavillan.se         040-10 71 70         Östergatan 27, 211 25 Malmö Kundinloggning
Skegrie

Skegrie - Säljstart

Nu startar vi försäljningen av 15 stycken bostadsrätter i vackra och barnvänliga Skegrie!

Fantastiskt familjehem!

Ett välplanerat tvåplanhus med ytor för hela familjen. Från den välkomnande entrén når man den helkaklade gästtoaletten med dusch, klädvården och familjens sociala del med kök och vardagsrum i en öppen planlösning.

Köket är utformat i en snygg L-form som skapar kontakt med övriga sociala ytor. Och i vardagsrummet bjuder de stora fönsterpartier på ett härligt ljusinsläpp i rummet. Från altandörren kommer man ut till det stora trädäcket som ger familjen ett extra rum för både frukost i den värmande solen eller ljumma grillkvällar med familj och vänner.

I den snyggt inbyggda trappan når man familjens ovanvåning och den privata sovdelen. Här finns förutom de tre sovrummen ett härligt badrum där ni utan kostnad kan välja mellan dusch eller badkar. I det mysigt allrum får barnen en egen avdelning eller så kan det enkelt göras om till ett fjärde sovrum om det behovet finns.

Våra bostadsrätter är väl genomtänkta redan från början, inredningsdesignern Mija Kinning har valt en stilren originalinredning med många tillvalsmöjligheter. Här finns möjlighet att forma ett hem som passar just er familj! Alla våra kunder bjuds in till ett personligt möte med Mija där de tillsammans går igenom rummen i deras nya hem.

Information om Skegrie

Njut av lugnet och närheten i mysiga Skegrie! Med perfekt pendlingsavstånd till Malmö, hittar vi Skegrie strax utanför Trelleborg. För en växande familj är detta ett optimalt område att ha sin bas, nära till skola och förskola med utsikt över de fina skånska slätterna.

Husen ligger i syd- eller västerläge för optimal sol under dagen eller ljumna sommarkvällar med vacker kvällssol. Er uteplats är färdig med stort trädäck och färdig gräsmatta. Njut hela året av er egen oas! Här finns plats för både barnens gungställning och familjens grill. Detta kan sedan enkelt förvaras i det egna förrådet när det är dags för snögubben att ta plats.

FÖRSKOLA, SKOLA OCH BIBLIOTEK

I Skegrie satsar man på utbildning med bra skola och förskola. Båda ligger i närheten av där husen byggs. Även byns bibliotek finns där med möjlighet att mötas, låna böcker och prata med grannar och andra boende i området. Den naturinspirerande förskolan bjuder in till mycket lek och upptäckter för de mindre barnen med spännande utemiljö. Här finns rutschkanor, segeldukar som solskydd och växter som får alla mindre äventyrare att trivas!
För den aktiva familjen ligger idrottsplatsen bara ett stenkast bort, där fotbollsföreningen Skegrie BK tränar. Det planeras dessutom att byggas ytterligare skola, förskola och idrottshall i närheten av radhusen.

bildbank-Nya-planritningar-138 Skriv ut planlösning
bildbank-Nya-planritningar-138 Skriv ut planlösning
sida3
sida3
sida3
sida3
sida3
sida3
sida3
sida3
sida3
sida3
sida3
sida3
sida3
sida3
sida3
sida3
sida3
sida3
sida3
sida3
Öppna PDF i nytt fönster

ANSVARIG MÄKLARE

Anmäl er till säljträff den 5e maj.

Per-Anders Lindborg
Telefon: 073-312 78 79
E-mail:
per-anders.lindborg@maklarhuset.se

SNABBFAKTA

Pris: 2 195 000 kr
Avgift: ca. 5300 kr
Plan: 2 plan
Antal rum: 5, varav 3-4 sovrum
Boarea: 122 kvm
Kommun: Trelleborg
Område: Skegrie

Beställ vår katalog