info@forstavillan.se         040-10 71 70         Östergatan 27, 211 25 Malmö Kundinloggning

Annelöv

Nedan visar vi information om våra hus i Annelöv. För att visa ert intresse kan ni göra en intresseanmälan.

 

Annelöv är en liten pittoresk by med fria vidder och ett bra läge mitt i den heta Öresundsregionen.
Samtliga tomter har uteplats i perfekt solläge och närhet till skolor, dagis, tåg och mycket annat som gör livet lätta att leva i Annelöv.
Kort avstånd till såväl centrala Landskrona som Lund, Kävlinge, Helsingborg och Malmö.

Annelöv är en by med anor från slutet av 1100-talet och början av 1200-talet. Här fanns en gång ett antal medeltida inrättningar.
Mitt i samhället ligger idag Annelövs skola med förskola, klass 1 och fritids upp till sjätte klass. Här finns även föräldrakooperativet Lövet med förskola. Årskurs 2-6 bussas till Dösjebro.
För den ridintresserade finns Tågarpsortens Ryttarförening, en exklusiv anläggning med två ridhus, en stor utomhusbana för hoppning med gräsunderlag samt dressyrbana med grusunderlag.
Intilliggande byn Kvärlöv har, trots sitt lantliga läge, bra pendlingsavstånd till hela Öresundsregionen. Det till Annelöv knutna tågstoppet, Dösjebro station, ligger längs västkustbanan.

 

 

 

I Annelöv utför Kävlinge bygger vi 7 stycken moderna familjevillor i klassisk skånsk stil.
Moderna, putsade 1,5-plansvillor med uteplats i bästa solläge.


Ett tryggt boende med hög kvalitet som passar både den lilla och stora familjen. Möjlighet ges att välja till en inredd ovanvåning eller att låta huset växa med familjen.
Bottenvåningen har stora rymliga ytor med två härliga sovrum. I öppen planlösningen erbjuds ett praktiskt kök med bra proportioner och ett ljust vardagsrum med utgång till uteplatsen.
Här ryms även en klädkammare och ett helkaklat badrum är en självklarhet.

Ett praktiskt och bekymmersfritt boende där du bor modernt med bra kommunikationer på ett lugnt och lantligt läge. Helt enkelt ett smart hus för den växande familjen!

Prisförslag: 2.790.000 kr nyckelfärdigt hus med oinredd ovanvåning inkl. tomt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontaktperson

Emil Hribsek
0704-61 17 60
040-10 71 73
emil.hribsek@forstavillan.se

Beställ vår katalog