info@forstavillan.se         040-10 71 70         Östergatan 27, 211 25 Malmö Kundinloggning

Övrigt interiört

Centraldammsugare


Ett av våra tillval är centraldammsugaren från finska Allaway som är en ledande tillverkare av produkter för städning, rening och fuktning av rumsluften. Allaways centraldammsugare suger upp damm och skräp via sugrör till en separat behållare och blåser ut sugluften ur bostaden. Det förbättrar väsentligt rumsluftens kvalitet. Efter dammsugningen är luften friskare – och behovet av dammtorkning minskar avsevärt.
Med centraldammsugaren dammsuger du enkelt och lätt. Du bär bara på en lätt och böjlig slang med munstycke, och själva dammsugaren varken syns eller väsnas. Det enda som hörs är det dova bruset från luftströmmen i munstycket.
Alla Allaways centralenheter har ett brandsäkert stålhölje, överhettnings och överströmsskydd samt maximal sugeffekt. Vid behov kan enheten utrustas med en allergivänlig dammpåse.


PM30 har kapacitet för upp till 35 meter rörlängd och räcker till för de flesta hus. Förberedda för start i sugdosa eller i sugslangens handtag.

Nybyggda hus har ofta ont om biutrymmen. Därför har Allaway tagit fram PM-serien, som erbjuder tysta, kompakta centralenheter med hög effekt. PM-modellerna monteras på en väggställning, som fälls in i väggmaterialetför helt osynlig rördragning.

Den bästa centraldammsugaren på marknaden - tyst, kompakt, stark och säker!

Beställ vår katalog